• slider
  Welkom bij Schildersbedrijf De Groene Olifant!
  Kies het beste voor jezelf
  niemand zal het voor je doen
 • slider
  Kleur is de verwondering van het licht!
  Wij maken van je huis
  een thuis vol kleuren
 • slider
  Inspiratie nodig voor een "new look" in uw ruimte?
  Laat onze vakmensen
  u eindeloos inspireren

Schildersbedrijf De Groene Olifant - Schilderwerken en Woningverbetering op maat!

Schilderwerken met schildersbedrijf De Groene Olifant is zoveel meer dan decoreren!

Een kamer in een mooie kleur dompelen: het kan het langverwachte einde betekenen van een nieuwbouw of renovatie, of net een nieuw begin voor een oud pand. Schildersbedrijf De Groene Olifant begeleidt u hierbij graag, van begin tot einde.


Of het nu gaat om de perfecte tint rood voor een tienerslaapkamer of om het aanbrengen van neutraal glasvezelbehang of vliesbehang in een huurappartement, elk project verdient het enthousiasme en professionalisme waar schildersbedrijf De Groene Olifant voor garant staat. Vanuit Limburg doorkruisen we gans België om ons erkende maatwerk te leveren.

Succesvol schilder - of behangwerken uitvoeren, is dan ook meer dan snel een mooi kleurtje uitkiezen. Het is een samenspel van de juiste voorbereiding, architecturaal inzicht en een gezonde dosis creativiteit. Met de juiste aanpak oogt een kleine ruimte meteen wat groter, worden gewaagde kleurencombinaties een succes en kunnen imperfecties worden weggewerkt.


Schilderen en behangen met Schildersbedrijf De Groene Olifant is zoveel meer dan decoreren – het is verbeteren.


Team De Groene OlifantWaarmee kunnen wij u van dienst zijn?


Binnen-, buiten- en spuit schilderwerken

Al meer dan 10 jaar staat De Groene Olifant garant voor de perfecte afhandeling van binnen-, buiten- en spuitschilderwerken. Onze vakmensen zijn gescreend én getraind om te werken op verschillende oppervlakten en met een uitgebreid gamma aan materialen en technieken, afgestemd op uw wensen.

Behangen van behang en wandbekleding

De keuze van de juiste behangsoort kan zowel het wooncomfort als de levensduur van een woning verbeteren. Met hun grondige vakkennis en jarenlange ervaring, begeleiden de medewerkers van De Groene Olifant u vanaf deze keuze tot de finale afwerking van de behangwerken, binnen uw budget.

Reinigen, ontmossen en coating van gevels

Het behandelen van een gevel gaat om meer dan het esthetische aspect. Of het nu gaat om een vuil oppervlak dat wordt ontmost of gereinigd, of een vlak dat nood heeft aan renovatie of een coating, uw gevel zal er na een behandeling door de vakmensen van De Groene Olifant weer als nieuw uitzien.

Vloerbekleding in PVC, vinyl en epoxy

De keuze van vloerbekleding kan de uitstraling van een kamer sterk beïnvloeden. De Groene Olifant staat u dankzij jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten vloerbekleding bij tijdens de zoektocht naar de meest geschikte vloer, rekening houdend met zowel het esthetische als het praktische aspect.