VINYL BEHANG

BEHANGEN: VINYL BEHANG

Het gewone schuimvinyl kan ook worden gebruikt als vinylbehang. Deze behangsoort is ongeveer tussen de twee en de drie millimeter dik. Wanneer je het in je handen houdt, zul je merken dat het erg slap aanvoelt. Dit is schuimvinyl echter niet, want het is heel sterk. Daarnaast is schuimvinyl elastisch en het kan wel een stootje hebben. Schuimvinyl is goed schoon te maken waardoor het gemakkelijk te onderhouden is. Deze soort behang wordt het meeste toegepast op plaatsen waar de muurbekleding stevig moet zijn, zoals in ziekenhuizen en sportaccommodaties.

Wanneer je ervoor kiest om vinylbehang te gebruiken dan zul je eerst het oude vinylbehang moeten verwijderen. Dit kan door gebruik te maken van een stomer. Hiermee kun je de toplaag losweken en daarna kun je erg gemakkelijk de onderlaag verwijderen.

Vinylbehang is redelijk duur. Zeker in vergelijking met papierbehang is de prijs die je voor vinylbehang betaalt erg hoog. Vinylbehang is echter wel stukken steviger en vele malen gemakkelijker schoon te maken en schoon te houden dan het goedkopere papierbehang. Bovendien gaat vinylbehang langer mee dan papierbehang.

Behangen Vinyl Behang
 

Sidebar Menu