Algemene Schilderwerken

Binnen-, buiten- en spuit schilderwerken van een muur, plafond, trap,...

Schilderwerken uitvoeren is iets wat u op zich waarschijnlijk ook wel zelf kunt. Meer dan verf, een borstel, afplaktape en eventueel een ladder heeft u niet nodig. Maar er komt meer bij kijken dan gewoon de borstel in de verf dopen en er vervolgens de muur mee besmeren.

Het begint al bij de keuze en kwaliteit van de verf en het uitzoeken van het juiste werkmateriaal. Neemt u een roller of een kwast? En hoeveel lagen zou u aanbrengen voor de beste dekking? Afhankelijk van de ruimte of het materiaal dat u wilt schilderen, is het antwoord op deze vragen verschillend. Denk maar aan het verschil in aanpak tussen binnen - en buitenschilderwerken, en de aparte techniek die bij spuit schilderwerken komt kijken.

Alleen al om deze reden, is het in uw eigen belang om de jarenlange ervaring van De Groene Olifant te benutten. Onze medewerkers weten steevast de beste aanpak en materialen voor uw project te vinden, in overleg met u en binnen uw budget.

Naast het verzekeren van de basisvoorwaarden – de juiste materialen – bespaart u met het inschakelen van De Groene Olifant een heleboel tijd, en op termijn ook geld, doordat uw schilderwerk efficiënt en vakkundig werd uitgevoerd en daarom duurzamer is. En u hoeft niet eens zelf uw handen vuil te maken!
Binnenschilderwerken


Buitenschilderwerken


Spuit schilderwerken
Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerken?

Dat kan door het contactformulier in te vullen. Onze medewerker zal dan contact met u opnemen om u zo goed mogelijk te helpen met uw vraag.