Schilderwerken en behangwerken in Aalst

Bent u van Aalst en bent u op zoek in naar een schildersbedrijf te Aalst dat gespecialiseerd is in binnen- en buiten schilderwerken in Aalst. Schildersbedrijf De Groene Olifant is getraind om te werken op verschillende oppervlaktes. Wij bieden al meer dan 10 jaar, met succes onze diensten aan in Aalst.

Wij zijn expert in binnenschilderwerken en het onderhouden van buiten muren. Dankzij onze jarenlange schilder ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat kwaliteit en klantentevredenheid onze troeven zijn.

Vrijblijvende offerte voor uw schilderwerken?

Wenst u een offerte voor uw schilderwerken te Aalst?
Neem gerust contact +32 11 988 269 of vul ons offerte formulier in en een ervaren schilder te Aalst neemt zo snel mogelijk contact op met u.Schilderwerken Aalst

Schilderwerken

Al meer dan 10 jaar staat De Groene Olifant garant voor de perfecte afhandeling van binnen-, buiten- en spuitschilderwerken in Aalst. Onze vakmensen zijn gescreend én getraind om te werken op verschillende oppervlakten en met een uitgebreid gamma aan materialen en technieken, afgestemd op uw wensen.

Lees meer over schilderwerken

Behangwerken Aalst

Wandbekleding

De keuze van de juiste behangsoort kan zowel het wooncomfort als de levensduur van een woning in Aalst verbeteren. Met hun grondige vakkennis en jarenlange ervaring, begeleiden de medewerkers van De Groene Olifant u vanaf deze keuze tot de finale afwerking van de behangwerken, binnen uw budget.

Lees meer over behangwerken

Gevelreiniging Aalst

Gevelreiniging

Het behandelen van een gevel gaat om meer dan het esthetische aspect. Of het nu gaat om een vuil oppervlak dat wordt ontmost of gereinigd, of een vlak dat nood heeft aan renovatie of een coating, uw gevel in Aalst zal er na een behandeling door de vakmensen van De Groene Olifant weer als nieuw uitzien.

Lees meer over gevelreiniging

Vloerbekleding Aalst

Vloerbekleding

De keuze van vloerbekleding kan de uitstraling van een kamer sterk beïnvloeden. De Groene Olifant staat u dankzij jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten vloerbekleding bij in Aalst tijdens de zoektocht naar de meest geschikte vloer, rekening houdend met zowel het esthetische als het praktische aspect.

Lees meer over vloerbekleding
Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerken?

Dat kan door het contactformulier in te vullen en één van onze schilder zal u zo snel mogelijk contacteren voor een afspraak voor het berekenen van de kostprijs voor uw schilderwerken.