Schilderwerken Beringen

Schilderwerken en behangwerken in Beringen

Schilderwerken in Beringen

Schilderwerken De Groene Olifant in Beringen is een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in binnen- en buiten schilderwerken. Wij zijn getraind om te werken op verschillende oppervlaktes. Wij bieden al meer dan 10 jaar, met succes, onze diensten aan.

Wij zijn expert in binnen huisdecoratie en het onderhouden van binnen- en buitenmuren, met inbegrip van diensten voor het verwijderen van graffiti en het behoud van gevels. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat kwaliteit en klantentevredenheid.Schilderwerken Beringen

Schilderwerken

Al meer dan 10 jaar staat De Groene Olifant garant voor de perfecte afhandeling van binnen-, buiten- en spuitschilderwerken in Beringen. Onze vakmensen zijn gescreend én getraind om te werken op verschillende oppervlakten en met een uitgebreid gamma aan materialen en technieken, afgestemd op uw wensen.

Lees meer over schilderwerken

Behangwerken Beringen

Wandbekleding

De keuze van de juiste behangsoort kan zowel het wooncomfort als de levensduur van een woning in Beringen verbeteren. Met hun grondige vakkennis en jarenlange ervaring, begeleiden de medewerkers van De Groene Olifant u vanaf deze keuze tot de finale afwerking van de behangwerken, binnen uw budget.

Lees meer over behangwerken

Gevelreiniging Beringen

Gevelreiniging

Het behandelen van een gevel gaat om meer dan het esthetische aspect. Of het nu gaat om een vuil oppervlak dat wordt ontmost of gereinigd, of een vlak dat nood heeft aan renovatie of een coating, uw gevel in Beringen zal er na een behandeling door de vakmensen van De Groene Olifant weer als nieuw uitzien.

Lees meer over gevelreiniging

Vloerbekleding Beringen

Vloerbekleding

De keuze van vloerbekleding kan de uitstraling van een kamer sterk beïnvloeden. De Groene Olifant staat u dankzij jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten vloerbekleding bij in Beringen tijdens de zoektocht naar de meest geschikte vloer, rekening houdend met zowel het esthetische als het praktische aspect.

Lees meer over vloerbekleding
Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerken?

Dat kan door het contactformulier in te vullen en één van onze schilder zal u zo snel mogelijk contacteren voor een afspraak voor het berekenen van de kostprijs voor uw schilderwerken.