Algemene Spuit Schilderwerken

Spuit schilderen van uw wanden, deuren, raamkozijnen, trappen en meubelen...

Schilderen met de juiste aanpak!

Wanneer een grote oppervlakte moet worden geschilderd, gaat de voorkeur steeds vaker uit naar spuitschilderwerken, soms ook pistoolschilderwerken genoemd. Spuit schilderen gaat veel sneller en is daarom wat arbeidsuren betreft een stuk goedkoper dan met de hand schilderen.

Een bijkomend voordeel van spuit schilderen is, naast het prijskaartje, dat het makkelijker is om een mooi egaal resultaat te bekomen. De gevreesde strepen die soms gevormd worden bij met de hand schilderen, zijn bij door de Groene Olifant vakkundig uitgevoerde spuitschilderwerken quasi uitgesloten.

Met deze techniek is nauwkeurig schilderwerk wel minder evident. Bovendien is het belangrijk om alles waar geen verf op mag terecht te komen, uit de ruimte te verwijderen of volledig af te dekken. Enkel de randen afplakken is in het geval van spuitschilderwerken niet afdoende, omdat de techniek verfnevel met zich meebrengt.


Wenst u een vrijblijvende offerte voor uw spuit schilderwerken?

Dat kan door het contactformulier in te vullen. Onze medewerker zal dan contact met u opnemen om u zo goed mogelijk te helpen met uw vraag.